Swadeshi Journeys Pvt Ltd

104, 25 /14 Crown Plaza building East Patel Nagar, New Delhi - 110008
10 skattesatser
8.60/10.00
+91-11 7838343731

Swadeshi Travel Pvt Ltd - en av de bästa Indien Pålitlig resebyråer med de bästa Indien turné paket i hela Indien med utmärkt service.

Swadeshi Travel Pvt Ltd - ett ungt travel management företag, som bildades för att upprätta verklighets önskan standarder i den indiska resemarknaden. Swadeshi Journeys, som är en kombination av de mest personliga och kvalitet. Vi har ett dedikerat team av professionella hård kärna, som begåtts i deras service och en vänlig, omtänksam och professionell attityd för att vinna. Vi arbetar ständigt på kvalitetskontroll till 100% Guest Satisfaction Uppnå.

Vårt team:
Den viktigaste delen av alla företag är baserat på laget ledningen på basen och utan tvekan vår vår personal är utrustade med moderna faciliteter och alla är språkoberoende professionell inom sitt område. Det stora antalet kunder är en återgång konsolidering av våra prestationer.
Våra turer:
Alla våra turer är på fordons-och turistguider på basen (utom i begränsade områden). Du kommer att mötas av våra anställda eller representanter vid ankomsten till flygplatsen / järnvägsstationen oavsett vilken del av subkontinenten du är i. Du kommer att eskorteras till ditt hotell och personalen kommer att ta din semester när du är nöjd med ditt boende. Våra reseplaner är baserade på kunskap och erfarenhet hos vår personal är baserad.

Vår transport:
Dessutom har vi vår egen flotta av transport (Toyota Innova, Suzuki Dzire, Toyota Etois, Tempo Traveller, Mini och bra tränare) erbjuda dig den bästa komfort på vägen.

Vår Resort & Cottages:
Vi har våra egna orter och stugor. där du känner dig hemma (Home away Home Stays) Dessa privata hem som du kan koppla av och njuta av omgivningarna på ett vardagligt sätt, och hjälper dig att behålla din entusiasm att du har förlorat i brådskan av föreliggande jet ålder att återhämta sig. De kommer att ge dig minnen och nostalgiska ögonblick att ge dig varje gång du tänker på din tur att le.
För mer information: Besök gärna vår syster oro Hotel Website: www.nainitalcottages.com

Vad vi erbjuder
Swadeshi Travel Pvt Ltd - förstå de förväntningar som våra gäster och tillsammans med vårt motiverade team Turerna är en gång omfattande mark forskning och dra nytta av erfarenheterna från våra tidigare kunder har sina synpunkter och feedback utformats i beaktande. Däremot kan du ha olika krav för kunden resan. Sådana bestämmelser får också de platser som inte omfattas av våra turer, bara för att samordna takten och olika varaktighet på varje plats annat urval av hotell och transport eller sprida de behov som en grupp att få ihop i Indien. Oavsett dina kunders behov och krav, vi är glada att en personlig resplan och kostnadsberäkning för att utforma bindande för dem. En av de aspekter av vår skräddarsydda semester service är vår förmåga att omvandla dina kunders behov för en bekväm och praktisk väg, medan priset i kundens budget. Om vårt ursprungliga förslag inte helt lämpliga för dina kunder, vi är glada att förfina och, så många gånger att kunderna har Omdirigering exakt semester de vill ha.

Vi försäkrar er om vår bästa service hela tiden.

Hälsningar | Girish Khowal
+ 91-7838343731
_________________________________________
Swadeshi Travel Pvt. Ltd
104, 25/14, Crown Plaza Building,
East Patel Nagar, nära Hotel Jaypee Siddharth New Delhi -. 110008 INDIEN

Mob - 0091-9811191601 / 07838343731

Tel: 0091 - 11 till 25732255, 30527097, 42481763 th

Fax: 0091 - 11 till 42.481.763
E-: [email protected]
[email protected]
[email protected]

W-www.swadeshijourneys.com
www.north-india-semester-packages.com

Medlemmar:
Indiska Association of Tour Operators - IATO (Allied)
Föreningen för inhemska researrangörer i Indien - ADTOI (aktiv),
Resebyråer Federation of India - TAFI (Allied)

Bedömning

William D (27.06.2014 09:35)
Best Reliable and reputed Indian Travel company. I highly recommended their services.

Wishing you good luck Swadeshi !

Lägg till din kommentar

Priser
Personlig assistans
Tjänsten erbjuder
Allmän tillfredsställelse