Indochina Explorer Tour

House 12, Lane 22, Pham Than Duat Street, Mai Dich Commune, Cau Giay District, Hanoi city, Vietnam.
4 skattesatser
7.75/10.00
+84-4 85877869

Indokina turismens (inklusive Vietnam, Laos och Kambodja) industrin har utvecklas mycket snabbt. Vi är lokalt stöd som kan hjälpa dig att undvika onödiga problem och oväntade saker händer på dina resor.

Vilka vi är
Indokina Explorer Tour är en ledande Vietnam researrangör i Indokina (inklusive Vietnam, Laos och Kambodja). Vi erbjuder resepaket, skräddarsydda turer som täcker regionala flyg, transfers, hotellbokningar och hyrbil. Vi erbjuder mycket mer än en vanlig turer i Vietnam, Laos och Kambodjas "städer, byar, landskap och kulturskatter - vårt mål är att ge dig en verkligt minnesvärd reseupplevelse från det ögonblick som du skickar ett mail till oss eller kommunicera med oss ​​på något sätt.

Indokina Explorer Tour är en officiell regering registrerade vietnamesiska resa organisation som har varit i drift sedan 2007. Indokina Explorer Tour är en av de varumärken eller varumärken namn för den engelskspråkiga marknaden.

Under mer än 3 år i branschen har vi etablerat goda relationer med större flygbolag, hotell och lokala researrangörer över hela Indokina. Detta ger oss möjlighet att erbjuda ett stort utbud av väl utformade turer till oslagbara priser.

Vad har kunderna säger om Indokina Explorer Tour
Beställning av en paketresa, skräddarsydda resor program, dagsturer och kortare utflykter på Internet
Vi ger snabbt svar, professionell tour design, rimliga priser och bekymmersfri kundservice.

Vår mission
Vårt uppdrag är att ordna för resenärer i alla delar av Vietnam, Laos och Kambodja för att se och uppleva den riktiga Indokina och din inte bara åskådare utan deltar, för att lära om vår historia, vår kultur, träffa folk, njuta av god mat och hem veta att vi alla är "Människor i världen".

Vårt mål är att glädja varje kund, varje gång, genom enastående personlig service! Vår online reserådgivare skall vara med dig från den allra första e-postmeddelandet eller telefon-samtal till det ögonblick du kommer hem. Vi strävar efter att uppfylla kundens önskemål och från feedback från kunderna ([email protected]), kontinuerligt utvärdera hur vi kan förbättra vår service.

Denna webbplats är utformad så att du enkelt kan hitta resor relaterad information och göra resplaner på ett säkert, effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Som en officiell medlem av den Vietnam Administration of Tourism: s medlemsländer (har internationell licens researrangör)

Skriv in någon av våra produktsidor och du hittar ett utstuderat introduktion - komplett med bilder och detaljerad resvägar.

Var våra kunder kommer från
Indokina Explorer Tour ger reseservice i Vietnam, Laos och Kambodja till alla engelskspråkiga personer. Faktum är att våra kunder kommer från hela världen. Eftersom engelska är världens språk, engelsktalande människor från alla hörn av världen.

Våra kunder är främst från USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Nederländerna och Singapo.
Våra kunder kommer också från Tyskland, Frankrike, Israel, Japan, Sydkorea, Malaysia, Sydafrika, Ryssland, Mellanöstern, Brasilien, mm

Där ordnar vi turer för våra kunder
Indokina Explorer Tour ger reseservice i alla delar av Indokina (Vietnam, Laos och Kambodja)

De mest populära platserna i Vietnam för att våra kunder är: Halong Bay, Hanoi, Sapa, Hue, Hoian, Nhatrang, Muine - Phan Thiet, Dalat, Ho Chi Minh City, Mekongdeltat, Phu Quoc

De mest populära platserna i Laos till våra kunder är: Luang Prabang, Vientiane, Xieng Khoang, Vang Vieng ...

De mest populära platserna i Kambodja till våra kunder är: Siem Reap (Angkor templen), Phnom Penh, Sihanoukville, Battambang, Kratie ...

Lägg till din kommentar

Priser
Personlig assistans
Tjänsten erbjuder
Allmän tillfredsställelse